PDA

View Full Version : leopard on g5




jasonrhcp
Oct 22, 2010, 04:08 PM
Hi. The school that I go to has asked me if it is possible for Mac G5's to run Mac OS X Leopard. I have tried to upgrade with my installation dvd (version 10.5.7). It says that this cannot be installed on this computer. However I keep reading that it is possible to put leopard on the G5.
I am confused.
Any help would be greatly appreciated.
Thank you.
J



r.j.s
Oct 22, 2010, 04:09 PM
Yes, it is possible, but you need a retail version - one for each machine.

Your disc will not work because it will only work with the model of machine it shipped with.

California
Oct 27, 2010, 03:20 PM
Hi. The school that I go to has asked me if it is possible for Mac G5's to run Mac OS X Leopard. I have tried to upgrade with my installation dvd (version 10.5.7). It says that this cannot be installed on this computer. However I keep reading that it is possible to put leopard on the G5.
I am confused.
Any help would be greatly appreciated.
Thank you.
J

If you are trying to install Leopard on a G5 with an installation disc from another, newer Mac, you are out of luck.

Leopard runs fantastic on G5s. Go for it. Get a regular install disc. I'd sell you mine, but I want to keep it.

SmurfBoxMasta
Nov 2, 2010, 07:03 PM
Well considering that I am running Leopard on my Quicksilver G4, I would imagine it would run really well on a G5 :)

But as everyone has already said, you need to have RETAIL install disks for this to work, NOT the ones that came with any other mac.......

zen.state
Nov 3, 2010, 06:03 PM
Well considering that I am running Leopard on my Quicksilver G4, I would imagine it would run really well on a G5 :)

But as everyone has already said, you need to have RETAIL install disks for this to work, NOT the ones that came with any other mac.......

I run Leopard on G4 also. Runs great with 2GB RAM.