PDA

View Full Version : how do i set this up




nunes013
Oct 25, 2010, 11:18 PM
i have mobileme but would like more storage. i have my 320 gb my passport drive hooked up to my airport extreme. how do i mount this on my desktop to access it anywhere.



Playgear
Oct 26, 2010, 06:00 AM
i have mobileme but would like more storage. i have my 320 gb my passport drive hooked up to my airport extreme. how do i mount this on my desktop to access it anywhere.

Assuming you have set up your MobileMe account correctly in Airport Utility, you already have external access to it from another network.

To access it internally, just find 'Airport Extreme' or whatever you named your base station in the Finder sidebar.

When away from home, the base station will still appear in the sidebar.

nunes013
Oct 26, 2010, 07:42 PM
i see my airport extreme in my finder however my extreme is plugged into an ethernet in my dorm. my school has wifi but i use my router bc its faster. so because the my network is already plugged into the schools network there is a double NAT and therefore backtomymac isnt working