PDA

View Full Version : Just got popup saying MobileMe password is wrong




mattwolfmatt
Nov 17, 2010, 07:53 AM
This reminds me of something that happened 6 weeks ago . . . just got a popup that said my password is wrong. When I enter it again in Prefs, it also says this is wrong. I haven't changed it in the last several weeks and has been working fine until just now.

Anyone else getting the same thing?



Playgear
Nov 17, 2010, 07:55 AM
This reminds me of something that happened 6 weeks ago . . . just got a popup that said my password is wrong. When I enter it again in Prefs, it also says this is wrong. I haven't changed it in the last several weeks and has been working fine until just now.

Anyone else getting the same thing?

I just got the same thing. It happened a few days ago too.
Maybe to do with maintenance - http://www.apple.com/au/support/mobileme/

RMXO
Nov 18, 2010, 12:59 AM
I was getting this & I thought I got hacked. Only way I could login was to reset my password, had to reset my password three times so far.

alms
Nov 22, 2010, 09:12 AM
I got this too. I requested a password reset and so far I haven't gotten anything yet.