PDA

View Full Version : atv1 to crt tv




potatis
Nov 17, 2010, 05:30 PM
Anyone hooked up atv1 to a CRT that has component inputs? What does it look like - better or worse than an LCD with SD material?



EvilC5
Nov 18, 2010, 06:14 AM
Anyone hooked up atv1 to a CRT that has component inputs? What does it look like - better or worse than an LCD with SD material?

I tried to hook mine up on my tv in my garage and couldnt get it to work, took it and hooked it to a lcd tv in my house using the same cable and it worked fine.

TheCheapGeek
Nov 18, 2010, 07:53 AM
Here are a few videos I did on the topic.

http://www.youtube.com/watch?v=wlhIexkjfuk

http://www.youtube.com/watch?v=-pViEFiNWwU

potatis
Nov 18, 2010, 08:35 AM
No, you misunderstand me, I mean a crt tv with native component imputs, not composite:

CWallace
Nov 18, 2010, 11:57 PM
I would think it would look fine, to be honest. I used component with my old CRT (Toshiba 35" HD-Ready Monitor) at 1080i for my Tivo and DVD player and they always looked nice.