PDA

View Full Version : The Mouse BT - Sorry in advance..


TheSith
Jan 25, 2005, 01:08 AM
Hi all,

I HAVE searched and have found that I like "The Mouse BT"'s look and size the best. I really like the design. However, I have some questions. I have looked back and have seen comments on this mouse itself but some are a bit older than I'd like.

1) Any good/bad experiences with MacMice's The Mouse BT?
2) Does it affect the Airport connection at all?
3) Is it small?

I have this mouse/keyboard now: http://accessories.us.dell.com/sna/ProductDetail.aspx?sku=310-4170&c=us&l=en&cs=19&category_id=5840&first=true&page=productlisting.aspx

and when I get my mac, I don't want an eensy bitsy mouse, hehe.

Anyways, sorry if this is a repetitive topic.. and thanks.

guru_ck
Jan 25, 2005, 01:45 AM
I heard the BT one has all kinds of issues but the USB one isn't to bad.

jacg
Jan 25, 2005, 02:13 AM
Works fine for me. (With latest BT firmware update)

Not aware of any effect on airport - I use airport all the time.

It is regular mouse size. Maybe a tad shorter and taller than the Apple mouse.

There's another thread somewhere...

heaven
Jan 26, 2005, 02:16 PM
Why dont you try the Logitech MX900 BT Mouse? Its really handy and robust. You can even configure your side bottons to be used for expose :D

rtdgoldfish
Jan 26, 2005, 02:50 PM
I have the USB mouse from MacMice and it is great. I do remember several users complaining about the Bluetooth one in an other forum. Try a search and you should be able to find it with no problem.

mkrishnan
Jan 26, 2005, 03:02 PM
It's a long thread, but look at this:

http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=91641&highlight=the+mouse+bt

There was an extensive discussion about this mouse. I was kinda thinking about getting one, which is why I remembered the thread.

As far as Airport, I have not found huge issues with BT and airport. I have the Apple BT wireless mouse, and also a BT phone, and I routinely use both at the same time. I did have trouble with a 2.4GHz cordless telephone, but I have not had trouble with BT.