PDA

View Full Version : Settings from old MBA courses screen problems?




sugarray3000
Jan 4, 2011, 10:19 AM
Hey guys. Got a new MBA (rep.3). When I got it I transfered the settings from the other MBA I had.

I'v had so many screen problems on this new MBA, going black, green, white, freez etc.
I called apple who first made me do the SMC resetting and when that didn't fix the problem the would replace it.

I just want to hear you guys, do you think it could be because of the setting-transer I made the first time i started this new MBA or is it a defect MBA which i should just replace? - I just can't see why that should affect the screen....

- Sugarray



Hellhammer
Jan 4, 2011, 10:22 AM
The only way you can test it is not to transfer the settings, set the manually instead. I haven't had issues like that with mine and AFAIK the issues were fixed with EFI update so it might be related to your software somehow.

sugarray3000
Jan 4, 2011, 10:24 AM
The only way you can test it is not to transfer the settings, set the manually instead. I haven't had issues like that with mine and AFAIK the issues were fixed with EFI update so it might be related to your software somehow.

Okay so you think I should reinstall OS?

Hellhammer
Jan 4, 2011, 10:38 AM
Okay so you think I should reinstall OS?

Have you already had the issues with your 3rd MBA? If you get them again, then do a clean install of OS X and try if that helps

sugarray3000
Jan 4, 2011, 03:47 PM
Have you already had the issues with your 3rd MBA? If you get them again, then do a clean install of OS X and try if that helps

Yep... this is the 3rd MBA ;(
I'v checked for hardware issue but nothing appears.

Just finished the reinstall (pressing D while the Mac starts up etc.)

BUT sadly my screen still has problems...