PDA

View Full Version : Is it possible to use a couple of the "F" keys for volume control?


Sweetfeld28
Jan 30, 2005, 10:49 AM
I was just wondering if this is at all possible. If you are wondering what i am talking about, i want something like what i have on my Pro Keyboard (it has volume keys, and the eject key).

I know that on the older computers, with OS X or maybe with OS 9 too, F12 functions as your eject key. But, i want to know if there is away to do this for the volume as well. If it is possible, how would i go about doing this, would i have to program something?

DanTekGeek
Jan 30, 2005, 11:45 AM
in os x, f3 is volume down by default, and f4 is volume up. (at least in my experiance any way)

Koodauw
Jan 30, 2005, 11:46 AM
On my PB, F5 turns the volume up, F4 turns it down, and F3 mutes/unmutes the sound.

In Panther, if you go into the control panel, and click on keyboard & mouse, there is a tab called "Keyboard shortcuts", you mightbe able to add it in there.

Sweetfeld28
Jan 30, 2005, 03:36 PM
ok, i only have jaguar 10.2.8 on my MT G3. great, i think i will give it a try in a bit. thanks, for the replies.