PDA

View Full Version : Connecting Xserve to display?




Neeliosis
Feb 10, 2011, 04:13 PM
So I bought an old G5 Cluster Node from eBay a few days back, and it just came today. While setting it up I realized that I can't set it up, since it doesn't have any display port. Instead, it has a serial port. Any advice on how I can set it up?



chrismacguy
Feb 10, 2011, 04:26 PM
So I bought an old G5 Cluster Node from eBay a few days back, and it just came today. While setting it up I realized that I can't set it up, since it doesn't have any display port. Instead, it has a serial port. Any advice on how I can set it up?

you could connect the serial port to another machines serial port, and then use a terminal program to access the cluster node. (Id use a UNIX variant on a PC, or Mac OS X on a Mac with slots to add a serial card).

Neeliosis
Feb 10, 2011, 05:02 PM
you could connect the serial port to another machines serial port, and then use a terminal program to access the cluster node. (Id use a UNIX variant on a PC, or Mac OS X on a Mac with slots to add a serial card).

Oh, nevermind. I'm a complete noob when it comes to the server stuff, although I am tech savvy. LOL, anyways, I just bought a compatible video card off eBay and should be getting it by next Wed. Thanks anyways! :)