PDA

View Full Version : Lion Server - Web Server not starting up




ErikGrim
Mar 1, 2011, 07:34 PM
Does anyone else have issues with using the Lion Server Web server?

After connecting to server and then reading web settings, I can't turn it on. Adding sites and hitting done does nothing. Switching back something is added, but it shows up as blank. Trying to remove the blank site will cause Server to crash.

Exception Name: NSInvalidArgumentException
Description: -[__NSCFSet addObject:]: attempt to insert nil
User Info: (null)

0 CoreFoundation 0x00007fff92acce66 __exceptionPreprocess + 198
1 libobjc.A.dylib 0x00007fff8ee64dca objc_exception_throw + 43
2 CoreFoundation 0x00007fff92accc9a +[NSException raise:format:arguments:] + 106
3 CoreFoundation 0x00007fff92accc24 +[NSException raise:format:] + 116
4 CoreFoundation 0x00007fff92b4f443 -[__NSCFSet addObject:] + 147
5 Web 0x000000010ce1dbaa Web + 15274
6 CoreFoundation 0x00007fff92b476ad -[NSObject performSelector:withObject:] + 61
7 AppKit 0x00007fff8c4ced00 -[NSApplication sendAction:to:from:] + 139
8 AppKit 0x00007fff8c4cec32 -[NSControl sendAction:to:] + 88
9 AppKit 0x00007fff8c554a4e -[NSCell _sendActionFrom:] + 137
10 AppKit 0x00007fff8c5549b7 -[NSSegmentedCell _sendActionFrom:] + 49
11 AppKit 0x00007fff8c554355 -[NSCell trackMouse:inRect:ofView:untilMouseUp:] + 2014
12 AppKit 0x00007fff8c553818 -[NSSegmentedCell trackMouse:inRect:ofView:untilMouseUp:] + 1550
13 AppKit 0x00007fff8c552e7b -[NSControl mouseDown:] + 786
14 AppKit 0x00007fff8c4793fc -[NSWindow sendEvent:] + 6288
15 AppKit 0x00007fff8c3b04a6 -[NSApplication sendEvent:] + 4847
16 AppKit 0x00007fff8c348593 -[NSApplication run] + 541
17 AppKit 0x00007fff8c34133d NSApplicationMain + 860
18 Server 0x0000000104dfc3a4 Server + 9124

I can turn on the Web server in Sharing as normal, but I don't get the usual "it's working" page, only
Index of /

Apache/2.2.17 (Unix) DAV/2 Server at 192.168.3.137 Port 80

The root apparently being somewhere different if you have Server installed?



sux2beyou
Mar 2, 2011, 12:12 AM
Try turning on the wiki service, and seeing if that works for you.