PDA

View Full Version : MacBook Air and Lion




MoodyMedStudent
Mar 13, 2011, 03:29 PM
Hi guys, so I have a 2010 13" 1.86 GHz 4 GB RAM MBA and was wondering if you think it will run Lion smoothly.

I don't really do anything intensive with my laptop. 95% of my usage consists of internet browser, Microsoft Office apps, email, calendar, HD videos and iTunes. I was just wondering if I'll get the same "smooth" performance I get now running Lion.

Thanks!



PeterKG
Mar 13, 2011, 03:38 PM
Hi guys, so I have a 2010 13" 1.86 GHz 4 GB RAM MBA and was wondering if you think it will run Lion smoothly.

I don't really do anything intensive with my laptop. 95% of my usage consists of internet browser, Microsoft Office apps, email, calendar, HD videos and iTunes. I was just wondering if I'll get the same "smooth" performance I get now running Lion.

Thanks!

Yes it will run Lion smoothly. Even better than SL.

besnfrd
Mar 13, 2011, 07:43 PM
I got my 11.6" Air with 1.4 GHz running Lion. Thinking of putting it on my 27" iMac.

Applepi
Mar 14, 2011, 12:04 AM
My base 13" MBA runs Lion just fine.

MoodyMedStudent
Mar 14, 2011, 09:20 AM
Wait... how does people have Lion already? Is it a beta?

Sorry I'm not really savvy when it comes to these kind of things...

Lord Appleseed
Mar 14, 2011, 09:32 AM
Hi guys, so I have a 2010 13" 1.86 GHz 4 GB RAM MBA and was wondering if you think it will run Lion smoothly.

I don't really do anything intensive with my laptop. 95% of my usage consists of internet browser, Microsoft Office apps, email, calendar, HD videos and iTunes. I was just wondering if I'll get the same "smooth" performance I get now running Lion.

Thanks!

I have the very same MBA you have and i used to run Lion on it for about a week. There were no problems except for the usual Lion bugs.


Wait... how does people have Lion already? Is it a beta?

Sorry I'm not really savvy when it comes to these kind of things...Developer Preview? Never heard?

Patrick946
Mar 14, 2011, 10:21 AM
I got my 11.6" Air with 1.4 GHz running Lion. Thinking of putting it on my 27" iMac.

Have you found any issues with memory? I'm trying to decide whether I should drop $100 on doubling the memory when I buy my MBA.

Lord Appleseed
Mar 14, 2011, 01:21 PM
Have you found any issues with memory? I'm trying to decide whether I should drop $100 on doubling the memory when I buy my MBA.

Go with the 4GB Ram option, it will serve you longer and better.