PDA

View Full Version : Calibrating G5 thermals




desantii
Apr 11, 2011, 10:52 AM
I am getting back on to the PPC badwagon. Recently got a G4 dual 1.25 up and runninga nd now fixing up a dual 2.0 G5 (might be able to get a dual core 2.3 as well)

How do I run a thermal calibration? When is it needed? thanks



Hrududu
Apr 11, 2011, 12:02 PM
To run the thermal calibration you need a copy of the Apple Service Diagnostic which your local Authorized Service Provider can run for you. Unless you've replaced the processors or logicboard, you really shouldn't need to run it.

desantii
Apr 11, 2011, 12:08 PM
I am replacing logic board, building a working machine out of two dead ones.

desantii
Apr 11, 2011, 04:48 PM
Do I have to go to the store or is it available for purchase anywhere?

thanks

To run the thermal calibration you need a copy of the Apple Service Diagnostic which your local Authorized Service Provider can run for you. Unless you've replaced the processors or logicboard, you really shouldn't need to run it.

Joshuarocks
Apr 11, 2011, 04:49 PM
Do I have to go to the store or is it available for purchase anywhere?

thanks

You want this?? I have it.. let me know what Model G5 you have and I can get it for you.