PDA

View Full Version : Issues with Quicktime in Lion DP2 Update?




ryokun6
Apr 16, 2011, 02:43 PM
After the DP2 update, all Quicktime movies won't play.
Even the gesture videos in System Preferences won't show.
Does anyone have the same problem? :confused:



mrapplegate
Apr 16, 2011, 02:55 PM
After the DP2 update, all Quicktime movies won't play.
Even the gesture videos in System Preferences won't show.
Does anyone have the same problem? :confused:

No, that is not happening for me. Any helpful errors in the system log when you try to view a movie?

ryokun6
Apr 16, 2011, 03:00 PM
11-04-16 3:59:50.966 PM QuickTime Player: [15:59:50.966] <<<< RemoteDecode - client >>>> vtrd_StartDecodeServer: New connection to decode service failed immediately, could not be recovered!
11-04-16 3:59:50.967 PM com.apple.launchd: (com.apple.xpchelper.F5010000-0000-0000-0000-000000000000[1732]) Job appears to have crashed: Bus error: 10
11-04-16 3:59:51.002 PM QuickTime Player: [15:59:51.002] <<<< RemoteDecode - client >>>> RemoteVideoDecoder_Invalidate: Lost connection with decode service!
11-04-16 3:59:51.002 PM QuickTime Player: [15:59:51.002] <<<< VTVideoDecoderSelection >>>> VTSelectAndCreateVideoDecoderInstanceInternal: no video decoder accepted for 'avc1'
11-04-16 3:59:51.294 PM ReportCrash: Saved crash report for xpchelper[1732] version ??? (???) to /Library/Logs/DiagnosticReports/xpchelper_2011-04-16-155951_localhost.crash

mrapplegate
Apr 16, 2011, 03:32 PM
11-04-16 3:59:50.966 PM QuickTime Player: [15:59:50.966] <<<< RemoteDecode - client >>>> vtrd_StartDecodeServer: New connection to decode service failed immediately, could not be recovered!
11-04-16 3:59:50.967 PM com.apple.launchd: (com.apple.xpchelper.F5010000-0000-0000-0000-000000000000[1732]) Job appears to have crashed: Bus error: 10
11-04-16 3:59:51.002 PM QuickTime Player: [15:59:51.002] <<<< RemoteDecode - client >>>> RemoteVideoDecoder_Invalidate: Lost connection with decode service!
11-04-16 3:59:51.002 PM QuickTime Player: [15:59:51.002] <<<< VTVideoDecoderSelection >>>> VTSelectAndCreateVideoDecoderInstanceInternal: no video decoder accepted for 'avc1'
11-04-16 3:59:51.294 PM ReportCrash: Saved crash report for xpchelper[1732] version ??? (???) to /Library/Logs/DiagnosticReports/xpchelper_2011-04-16-155951_localhost.crash

Are these movies on your computer? I noticed RemoteVideoDecoder_Invalidate: Lost connection with decode service!, are you trying to view these from another site? Perhaps a network problem?