PDA

View Full Version : PM G5 DC 2.3 Missing power cable...




VanneDC
Jun 6, 2011, 09:42 PM
yep, the mac i picked up today is missing its power cable.. any idea if i can just furb one by mangling a normal pc power cable?

cheers



alust2013
Jun 6, 2011, 09:45 PM
You shouldn't even have to do that. A standard PC power cable should do the trick.

Nameci
Jun 6, 2011, 09:56 PM
I suppose most of the PM G5's were sold without the proprietary cable? I have bought mine separately.

666sheep
Jun 6, 2011, 11:37 PM
You shouldn't even have to do that. A standard PC power cable should do the trick.

Not in Dual Core G5.

Vanne: read this http://www.mactalk.com.au/10/96997-g5-dual-quad-core-power-cables.html

VanneDC
Jun 6, 2011, 11:54 PM
thanks guys, i am thinking of chopping a normal pc cable and then modding as required to make it fit..

i am thinking earth is the top center one, would it matter if i plug the modded plug in upside down?