PDA

View Full Version : I'm in leopard how ???




iradhwan
Jun 7, 2011, 10:11 AM
I'm using leopard how can I upgrade to lion??? no cd ???? can any one help me with this??

This is the first time I m not comfortable with apple !!!



r.j.s
Jun 7, 2011, 10:12 AM
Just wait ... details will be available when Lion is actually released.

iradhwan
Jun 7, 2011, 10:16 AM
Just wait ... details will be available when Lion is actually released.


Oh thanks I thought I must to buy snow leopard then buy again lion.