PDA

View Full Version : Funky (corrupted?) Boot w/ 2011 MBP




Thunder82
Jun 10, 2011, 02:29 PM
My apologies if this has been discussed a million times already, but my 2011 2.2Ghz 15" MBP does some funky things while booting. This only happens while booting Lion, (DP2-4) I have never seen it on Snow Leopard. Here is a picture of what my screen looks like while booting, has anyone else seen this?

http://www.telcoasset.com/Dave/MBP.jpg



TheAppleDragon
Jun 10, 2011, 02:34 PM
My apologies if this has been discussed a million times already, but my 2011 2.2Ghz 15" MBP does some funky things while booting. This only happens while booting Lion, (DP2-4) I have never seen it on Snow Leopard. Here is a picture of what my screen looks like while booting, has anyone else seen this?

Image (http://www.telcoasset.com/Dave/MBP.jpg)
By "Funky" do you mean "Disco"?

When I saw the word and then the picture, that's what came to mind. :p

Joking aside, I have yet to see this. Though what I have heard is that 2011 MBP's do NOT like Lion. Perhaps they're gazelle or antelope based machines? :p

From what I've heard, you're lucky to even have it running. :)

nutmac
Jun 10, 2011, 02:56 PM
Yes, your issue is a known issue and one of the more active threads (http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=1165048) on Lion forum. Many can't even boot up fully, so consider yourself lucky. And if possible, I wouldn't reboot if I were you. My MBP was working fine upon initial upgrade. Did a reboot and it's toast now.

codymac
Jun 10, 2011, 03:01 PM
Yeah - mine does the same thing but hasn't failed to boot yet.