PDA

View Full Version : Netboot fail: Client does not boot off netboot server.




xfarsightx
Jun 29, 2011, 10:50 AM
Hi All,

I have literarily tried and tested everything I can find on the WWW.

Client fails to boot from any image I create. Client does get an IP address and Netboot service seems to acknowledge the client. But after the proper BSDP exchange client does not boot from the netinstall.

I have tried this amazing troubleshooting page:
http://www.afp548.com/netboot/mactips/netboot.html

I am using DeployedStudio. Which seems amazing if my Netboot service works.

I have verified my tftp and it works as I can get files from the server using tftp. AFP is up and running all folders for NetBoot are been shared properly (as far as I can tell).

I have updated Server Admin and Snow Leopard Server.

EVERYTHING LOOKS OK BUT IT IS NOT WORKING... HELP! :mad:

BSDP INFORM [en0] 1,0:1e:c2:3:88:9 NetBoot002 arch=i386 sysid=MacBookPro3,1
Jun 29 11:41:25 Multimedia-Machine bootpd[2496]: NetBoot: [1,0:1e:c2:3:88:9] BSDP ACK[LIST] sent 10.0.0.206 pktsize 323
Jun 29 11:41:25 Multimedia-Machine bootpd[2496]: DHCP INFORM [en0]: 1,0:1e:c2:3:88:9
Jun 29 11:41:25 Multimedia-Machine bootpd[2496]: reply ciaddr 10.0.0.206
Jun 29 11:41:25 Multimedia-Machine bootpd[2496]: ACK sent Mac-18 10.0.0.206 pktsize 300
Jun 29 11:41:25 Multimedia-Machine bootpd[2496]: service time 0.000389 seconds
Jun 29 11:41:28 Multimedia-Machine bootpd[2496]: BSDP INFORM [en0] 1,0:1e:c2:3:88:9 NetBoot002 arch=i386 sysid=MacBookPro3,1
Jun 29 11:41:28 Multimedia-Machine bootpd[2496]: NetBoot: [1,0:1e:c2:3:88:9] BSDP ACK[LIST] sent 10.0.0.206 pktsize 323
Jun 29 11:41:28 Multimedia-Machine bootpd[2496]: DHCP INFORM [en0]: 1,0:1e:c2:3:88:9
Jun 29 11:41:28 Multimedia-Machine bootpd[2496]: reply ciaddr 10.0.0.206
Jun 29 11:41:28 Multimedia-Machine bootpd[2496]: ACK sent Mac-18 10.0.0.206 pktsize 300
Jun 29 11:41:28 Multimedia-Machine bootpd[2496]: service time 0.000369 seconds
Jun 29 11:41:32 Multimedia-Machine bootpd[2496]: BSDP INFORM [en0] 1,0:1e:c2:3:88:9 NetBoot002 arch=i386 sysid=MacBookPro3,1
Jun 29 11:41:32 Multimedia-Machine bootpd[2496]: replyfile /private/tftpboot/NetBoot/NetBootSP0/DeployStudio.nbi/i386/booter
Jun 29 11:41:32 Multimedia-Machine bootpd[2496]: NetBoot: [1,0:1e:c2:3:88:9] BSDP ACK[SELECT] sent 10.0.0.206 pktsize 376
Jun 29 11:41:32 Multimedia-Machine bootpd[2496]: DHCP INFORM [en0]: 1,0:1e:c2:3:88:9
Jun 29 11:41:32 Multimedia-Machine bootpd[2496]: reply ciaddr 10.0.0.206
Jun 29 11:41:32 Multimedia-Machine bootpd[2496]: ACK sent Mac-18 10.0.0.206 pktsize 300
Jun 29 11:41:32 Multimedia-Machine bootpd[2496]: service time 0.000724 seconds


I am running Mac Pro with SLS 10.6.7.

Trying to serve a image from a MacBook Pro 10.6.8.

Any help or advice is greatly appreciated.