PDA

View Full Version : Lost Memory




Squadleader
Jul 29, 2011, 09:01 PM
Now I lost 8 Gig of memory.."About this Mac" now only shows 2 gig of memory...No wonder it runs like crap since the upgrade....



Nuckinfuts
Jul 29, 2011, 09:17 PM
Now I lost 8 Gig of memory.."About this Mac" now only shows 2 gig of memory...No wonder it runs like crap since the upgrade....

What's the mac type and memory stick configuration?

Try re-seating the memory?

Squadleader
Jul 29, 2011, 09:28 PM
What's the mac type and memory stick configuration?

Try re-seating the memory?

I havnt tried re-seating....Will try it in the AM...Im pooped out...Thank-you for the idea,,

Squadleader
Jul 30, 2011, 01:25 PM
Nothing works....I dont know if its coinicidence after installing Lion or not...OWC says they will replace the memory..I am downgrading to Leopard, curious if that will fix it !!