PDA

View Full Version : Question about mission control




Livestrong
Aug 1, 2011, 05:42 PM
Hello,

I am thinking switching to Lion but my biggest concern is mission control. In SL i would assign apps to a space and then by clicking that app on the dock it would take me to that space. Is this still possible in Lion. I have researched it but can't find a definite answer.

Thanks in advanced.
L



kuwisdelu
Aug 1, 2011, 05:44 PM
Yes.

I don't think you can do it in the Mission Control preferences, though. But you can if you secondary click on its icon in the dock.

You can also assign an app to appear across all spaces. Useful for chat apps, etc.

Livestrong
Aug 1, 2011, 05:51 PM
so you have to right click the app for it to take you to the corresponding space?

Zcott
Aug 1, 2011, 06:45 PM
No, it will automatically take you to that space.

Livestrong
Aug 1, 2011, 07:10 PM
Ok great, maybe i will switch tomorrow.

kuwisdelu
Aug 1, 2011, 07:41 PM
so you have to right click the app for it to take you to the corresponding space?

No, I meant you right click it to get the option to assign it to that space.

Livestrong
Aug 5, 2011, 06:03 AM
another question, Once you restart do the apps that you assigned to that space stay assigned?

imMango
Aug 5, 2011, 06:19 AM
another question, Once you restart do the apps that you assigned to that space stay assigned?

Yes, they'll stay assigned :)