PDA

View Full Version : iPod Touch 3g problem




mbl1
Oct 12, 2011, 04:11 PM
Is anyone else having trouble putting iOS5 on their 3g ipod touch? It comes up saying "an internal error has occurred." Anyone else?



mathcolo
Oct 12, 2011, 04:11 PM
It's because the servers are getting hammered, just wait a bit.

mbl1
Oct 12, 2011, 04:16 PM
okay, thanks!