PDA

View Full Version : Stocks App




mrmike316
Oct 23, 2011, 05:12 PM
Anyone else having problems with the stocks app,when I open it it just wants me to add stocks its doesnt have the stocks listed.It worked before i upgraded to ios5 Thanks..........



TwinCities Dan
Oct 23, 2011, 05:14 PM
Sorry, working fine over here.

mrmike316
Oct 23, 2011, 05:16 PM
Yeah kinda wierd worked fine untill I upgraded to ios5,maybee A reinstall wonder if anyone else having this problem.....

Egish
Oct 23, 2011, 05:18 PM
Which app is the one Apple showed off in it notifications center showing the stock ticker?