PDA

View Full Version : [Resolved] Apple TV In The USA




Macman45
Nov 28, 2011, 12:20 AM
I will be returning to the States in the new Year, and have a voltage question about my ATV (2nd generation)

I know my iMac, MBA and MBP will just require a power cord swap, but is the same true for my ATV unit? In other words, will it automatically switch to 110V from the 240V it's running on now, or will I have to buy a new unit when I get home?



miles01110
Nov 28, 2011, 12:24 AM
http://www.apple.com/appletv/specs.html

It has a "Universal" power supply. It will be fine on 120v or 240v, or apparently any other voltage in the universe.

Macman45
Nov 28, 2011, 12:47 AM
http://www.apple.com/appletv/specs.html

It has a "Universal" power supply. It will be fine on 120v or 240v, or apparently any other voltage in the universe.

It was the one bit of kit I thought might not work....Happy day's:)