PDA

View Full Version : windows static library on MAC




immot
Nov 30, 2011, 04:06 AM
Hi guys :D, we have a product on MS windows platform. Recently, we want our product to work on MAC.

There was a static library used to work on windows which we don't have the source code. Can we just move it to the MAC? I have try to compile it with XCode, got some linking errors.

Is it possible to use the static library?

Thanks in advance.



KnightWRX
Nov 30, 2011, 05:42 AM
You'll need the Mac version of your static library. Ask the vendor for it.

jiminaus
Nov 30, 2011, 06:30 AM
Static libraries (if not all libraries) are compiler/linker/platform dependent.

robvas
Nov 30, 2011, 08:27 AM
Stop capitalizing 'MAC'

immot
Dec 1, 2011, 02:17 AM
I'm wrong. We do have the source code. And it pass the compilation.:cool: