PDA

View Full Version : Webkit in Tiger




Drew017
Dec 19, 2011, 05:18 PM
Hello- I tried to update my webkit in tiger from the site, but when I tried to move the framework to my system/library/frameworks folder, my mac copied some of it, but then it said I didn't have sufficient access privileges. What do I do? I can't get online, because my webkit is gone. I'm only online now because I have firefox. Somehow, it isn't affected. Help!

Maybe if someone else who has 10.4.11 could archive that framework and upload it and send a link...



666sheep
Dec 21, 2011, 03:44 PM
Here is one from my 10.4.11:
http://www.mediafire.com/?nr1dovxdrstd7hv

Drew017
Dec 23, 2011, 04:33 PM
This is great! Thank you!