PDA

View Full Version : Does anyone use the browser Stainless here?


piatti
Jan 17, 2012, 12:02 AM
I'm having problems with it. It normally worked well but now it's showing a "Flash" button whereever it's required and I have to click on it for a button to show up in photobucket and for video to play on YouTube.

miles01110
Jan 17, 2012, 12:04 AM
Sounds like you have ClickToFlash or something similar installed as a browser plugin.

piatti
Jan 21, 2012, 06:29 PM
Stainless doesn't have any plugin. I don't think it's possible. It's very simple browser. Maybe changing Safari settings changes this as well? But Safari works.

belvdr
Jan 21, 2012, 06:51 PM
Sounds like you have ClickToFlash or something similar installed as a browser plugin.

That's what I was thinking. Are you using the latest version?

I read it's still not production ready so you may come up at a loss.

Good luck!