PDA

View Full Version : Browser Rending Problem [All Browsers]




DevinRajaram
Feb 13, 2012, 11:30 AM
Hello everyone,

I seem to be having a problem with rending web pages on all my browsers. Here is exactly what I mean:

My Brother's Macbook Pro (Lion):
http://i.imgur.com/tk7fa.png
*Notice the "Imagine. Curate. Develop"

My Macbook Pro (Lion):
http://i.imgur.com/bWY0v.png
*Notice my "imagine.curate.develop"

Website (for reference): http://amodity.com

I've tried to uninstall and re-install the browsers, but nothing seems to work. Can anyone help me with the next step to fixing this issue, I would greatly appreciate it.

Thank you



Martyimac
Feb 13, 2012, 11:43 AM
UM, I must be dense, I see no differences???

DevinRajaram
Feb 13, 2012, 03:08 PM
Look at the two "imagine.curate.develop" texts in both images.

Martyimac
Feb 13, 2012, 03:52 PM
Sorry, they look identical to me.

SandboxGeneral
Feb 13, 2012, 03:54 PM
I can barely see a difference, but if it's rendering that way on all browsers and different computers, it's not you with the problem, it's the website developer.

Look at the spacing between the 'e' and the yellow paint droplet in the background. That's the only difference I can see.

GGJstudios
Feb 13, 2012, 03:55 PM
Yep, they look identical. By the way, it's "rendering" (depicting something artistically) not "rending" (tearing something in pieces).

DevinRajaram
Feb 13, 2012, 03:57 PM
I meant rendering (grammar mistake). These are two of the same browsers, the bottom one does not render the text properly on mine.