PDA

View Full Version : Messages won't send from @mac.com emails?




lgtw
Feb 16, 2012, 04:15 PM
I'm currently running on 10.7.3, but as Messages is a new 10.8 app I figured here would be the place to post.

I was wondering why I keep getting this error message upon trying to receive messages from my "@mac.com" email address (signed up with my iCloud, btw), but don't when I use my regular "@gmail.com" address.

http://i37.photobucket.com/albums/e61/wcooper97/ScreenShot2012-02-16at10902PM-1.png



Weaselboy
Feb 16, 2012, 04:32 PM
username@mac.com is working for me. This is also my iCloud username since I migrated from MobileMe. It worked first try after I installed Message.

https://img.skitch.com/20120216-b7p2nupuxuw4dxwgegq1t22j2d.jpg

lgtw
Feb 16, 2012, 06:09 PM
Hmm, weird, are you running on ML or regular Lion?

The problem that I'm having, is that it clearly shows my Apple ID under the preferences, but the email where I receive these messages is my @gmail.com address because that was the only way to work the app.

Weaselboy
Feb 16, 2012, 06:24 PM
Hmm, weird, are you running on ML or regular Lion?

The problem that I'm having, is that it clearly shows my Apple ID under the preferences, but the email where I receive these messages is my @gmail.com address because that was the only way to work the app.

I am on Lion 10.7.3.

jackrv
Feb 16, 2012, 07:40 PM
I am getting the same error as the OP, but with a @me.com address. It is my Apple ID and Primary Email address for the ID.