PDA

View Full Version : Zoom Screen




whirl
Feb 20, 2012, 09:27 AM
I am starting to do some screen recordings and i am using Quicktime 10 to do this. For some reason, when I zoom in using the cmd/scroll wheel on my mouse, although the screen is zooming in correctly, it is not been picked up on the recording.

I have also purchased iShowU and it is still the same

Before i think about reinstalling Lion, has anyone got any suggestions.

I am using an iMac 27

Ian



giorfa
Apr 28, 2012, 08:58 AM
have you solved the issue?
I'm experiencing the same thing.

whirl
Apr 28, 2012, 11:17 AM
have you solved the issue?
I'm experiencing the same thing.

Unfortunately no I haven't found a solution as yet.

The only thing I haven't tried is a fresh install of Lion

Ian