PDA

View Full Version : ML in a virtualbox?




r0k
Feb 24, 2012, 10:18 AM
Anyone able to run ML in a virtualbox? I'd rather play with ML in a virtual machine than upgrade the main OS. It's just personal preference.



Mr. Retrofire
Feb 25, 2012, 01:20 AM
Anyone able to run ML in a virtualbox?
Sure. It requires a lot of work. No additional kernel extensions necessary.

(Click to enlarge!)

LiesForTheLiars
Feb 25, 2012, 01:31 AM
Anyone able to run ML in a virtualbox? I'd rather play with ML in a virtual machine than upgrade the main OS. It's just personal preference.

You don't need to install it over your main OS just to try it. You can simply partition your drive with Boot Camp or Disk Utility and install ML on the newly made partition.