PDA

View Full Version : Adhoc version : double installation




namanhams
Feb 27, 2012, 12:28 AM
Hi,

I have an app that is ready for adhoc testing. When i install the adhoc first time, everything is fine. The app runs without problem.
But once the app is installed, if i install it again, then iOS will refuse to run it.
Here's the message from the log :

The 'XYZ' bundle at /private/var/mobile/Applications/somepath/XYZ.app does not have an executable path. Please check the bundle's Info.plist file.


But if i restart the device, the app can run again.


I google around and found these :

http://stackoverflow.com/questions/7340053/in-house-distribution-re-installing-an-app-over-an-existing-one-leaves-app-in

http://support.testflightapp.com/discussions/general-ios-development-problems/335-crash-at-launch


It seems that this is a iOS issue. But i'm not sure if it would happen if users download the app from AppStore. It would be really bad if it happens.

Anyone knows about this ? Thanks.



avinashsom
Jun 19, 2012, 06:18 AM
Were you able to fix the issue?
I am also facing the same issue. Could you please help me?

namanhams
Jun 24, 2012, 05:45 AM
Were you able to fix the issue?
I am also facing the same issue. Could you please help me?

Hi,

When i tried this on other machine with different version of XCode (and OS X), this issue doesn't happen.

So i conclude that this issue is caused by either a bug in XCode or OS X.
I suggest you to upgrade your XCode version to the latest one.