PDA

View Full Version : sleep times




Gaura Mohana
Mar 13, 2012, 02:31 AM
Hi
I installed ML on my 2011 MBP a few days ago, replacing Lion
Today I closed the lid of my MBP, and 15 minutes later the fans were still running. I opened it, and the screen was blank. I closed the screen again, and a minute later it finally woke up.

I did some testing, and it is taking a absolute minimum of 1 minute to sleep.. This is wierd..
I looked in Console, and apparently ML was constantly refreezing littlesnitch (which anyways didnt work on ML) I uninstalled LS, and it still takes a minute or more..
What can the problem be? 1 minute is really really bad.
Console is showing constant stuff:
http://img189.imageshack.us/img189/4918/screenshot20120313at125.png (http://imageshack.us/photo/my-images/189/screenshot20120313at125.png/)

This is what I get when I search for sleep in console
http://lookpic.com/O/t2/1171/UIYjmh6V.png
And why is quicklook satellite giving so many errors?
http://img405.imageshack.us/img405/4918/screenshot20120313at125.png (http://imageshack.us/photo/my-images/405/screenshot20120313at125.png/)

also

http://img543.imageshack.us/img543/3328/screenshot20120313at920.png (http://imageshack.us/photo/my-images/543/screenshot20120313at920.png/)



simsaladimbamba
Mar 13, 2012, 08:42 AM
How to attach an image to your MR post. (http://forums.macrumors.com/showthread.php?p=11836587#post11836587)

Gaura Mohana
Mar 13, 2012, 08:58 AM
How to attach an image to your MR post. (http://forums.macrumors.com/showthread.php?p=11836587#post11836587)

If you click on the Blank picture/ whatever shows, it will show you the pic
sorry about that

simsaladimbamba
Mar 13, 2012, 09:00 AM
If you click on the Blank picture/ whatever shows, it will show you the pic
sorry about that

But those are too small to actually see something.
http://lookpic.com/O/t2/1279/C6Sn7jOw.pnghttp://lookpic.com/O/t2/1171/UIYjmh6V.png

You could also just copy the log from the Console window and paste it into here, maybe using the QUOTE (http://cdn.macrumors.com/vb/images/editor/quote.gif) or CODE (http://cdn.macrumors.com/vb/images/editor/code.gif) tags to embed them more properly.

Gaura Mohana
Mar 13, 2012, 10:59 AM
But those are too small to actually see something.


You could also just copy the log from the Console window and paste it into here, maybe using the QUOTE (Image (http://cdn.macrumors.com/vb/images/editor/quote.gif)) or CODE (Image (http://cdn.macrumors.com/vb/images/editor/code.gif)) tags to embed them more properly.

I updated the posts with proper screenshots.. Thanks

Gaura Mohana
Mar 14, 2012, 05:50 AM
I updated the posts with proper screenshots.. Thanks

I posted the pictures.. Please reply