PDA

View Full Version : Forum Spy not loading...


Heebeejeebies
Mar 15, 2012, 05:30 PM
Anyone having this problem with Forum Spy showing something like this:

http://img198.imageshack.us/img198/5287/screenshot20120315at625.png

184550
Mar 15, 2012, 05:31 PM
Forum Spy is functioning fine for me at the moment using Safari with the latest updates.

-aggie-
Mar 15, 2012, 05:32 PM
Nope. Try emptying your cache or resetting safari.

GGJstudios
Mar 15, 2012, 05:33 PM
Anyone having this problem with Forum Spy showing something like this:

Image (http://img198.imageshack.us/img198/5287/screenshot20120315at625.png)
Working fine here, too. As -aggie- suggested, reset your browser, clearing cache and cookies.

Heebeejeebies
Mar 15, 2012, 06:08 PM
Well. I reset Safari, but now I can't seem to log into MacRumors using Safari. I can log in using Chrome, and can also view Forum Spy using Chrome...

This is weird...

-Edit-

I am completely updated with Lion and Safari...

GGJstudios
Mar 15, 2012, 06:11 PM
Well. I reset Safari, but now I can't seem to log into MacRumors using Safari. I can log in using Chrome, and can also view Forum Spy using Chrome...

This is weird...
Why can't you log in? Don't see the login screen? Rejects your password? You might try resetting again, or even restarting your computer. That solves a lot of issues.

Heebeejeebies
Mar 15, 2012, 06:35 PM
Why can't you log in? Don't see the login screen? Rejects your password? You might try resetting again, or even restarting your computer. That solves a lot of issues.

I rejects my password, even after resetting the password. I reset Safari again. I'm gonna try restarting my computer...

-Edit-

Restarting my computer doesn't help either... Very odd...

arn
Mar 16, 2012, 12:31 AM
I rejects my password, even after resetting the password. I reset Safari again. I'm gonna try restarting my computer...

-Edit-

Restarting my computer doesn't help either... Very odd...

Strange. You sure you don't have any extensions installed that could be affecting it?

arn

Heebeejeebies
Mar 19, 2012, 05:25 PM
Strange. You sure you don't have any extensions installed that could be affecting it?

arn

I did have an extension installed. The MLB extension. But I removed it just in case. Still no good.

So at the moment, after resetting safari, restarting my computer, and removing all extensions, I still cannot log into macrumors. I get an error saying I have entered the wrong password even though I know that my password is correct.

Any suggestions?

SandboxGeneral
Mar 19, 2012, 05:50 PM
I did have an extension installed. The MLB extension. But I removed it just in case. Still no good.

So at the moment, after resetting safari, restarting my computer, and removing all extensions, I still cannot log into macrumors. I get an error saying I have entered the wrong password even though I know that my password is correct.

Any suggestions?

Do you have any password managers installed?

If so check that your password is correct in there, and also check your Keychain for any stored passwords for MacRumors.

arn
Mar 19, 2012, 05:59 PM
I did have an extension installed. The MLB extension. But I removed it just in case. Still no good.

So at the moment, after resetting safari, restarting my computer, and removing all extensions, I still cannot log into macrumors. I get an error saying I have entered the wrong password even though I know that my password is correct.

Any suggestions?

seems someone else with the same problem.

http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=1344898

arn