PDA

View Full Version : picture upload problem


Badrottie
Mar 23, 2012, 04:05 AM
I can't seem to upload picture to Picture Gallery forum I get some error messages on both win7 desktop and MBP. In the past it worked fine but now not anymore what happened???

Macman45
Mar 23, 2012, 04:13 AM
The site has been behaving strangely the last couple of days. I've had trouble logging in...Just kicks me back to the login form without error messages...I haven't had issues with picture uploads though.

I cleared my Safari cache a couple of times yesterday, and could then log back in. Might be worth a try..

arn
Mar 23, 2012, 12:49 PM
I can't seem to upload picture to Picture Gallery forum I get some error messages on both win7 desktop and MBP. In the past it worked fine but now not anymore what happened???

What's the error message?

arn

Badrottie
Mar 23, 2012, 03:20 PM
The error message say something like I have open multi windows something like that and also it says the upload failed. I will try capture image of error message later tonight.

Macman45
Mar 24, 2012, 03:32 AM
What's the error message?

arn

No error message with the login issue, which has now cleared up. Vbulletin, don't you just love it...:)

----------

The error message say something like I have open multi windows something like that and also it says the upload failed. I will try capture image of error message later tonight.

Did you try emptying your Safari cache?...I just uploaded a couple of screenshots, no problems.

Badrottie
Mar 24, 2012, 06:16 PM
It worked just fine finally thank you. Oh I didn't clear cache up yet

christof
Mar 27, 2012, 02:31 PM
I'm still having issues uploading photos. I've logged out of all web browser clients, restarted all machines, but the issue persists. The error is: "You have multiple windows or tabs open at MacRumors with only some of them logged in. Please reload the pages so they will recognize your login status."

arn
Mar 27, 2012, 03:46 PM
I'm still having issues uploading photos. I've logged out of all web browser clients, restarted all machines, but the issue persists. The error is: "You have multiple windows or tabs open at MacRumors with only some of them logged in. Please reload the pages so they will recognize your login status."

Have you upgraded to the new Safari?
http://www.macrumors.com/2012/03/26/apple-releases-safari-5-1-5/

Seems that might fix some issues.

arn

christof
Mar 27, 2012, 06:13 PM
Have you upgraded to the new Safari?
http://www.macrumors.com/2012/03/26/apple-releases-safari-5-1-5/

Seems that might fix some issues.

arn
I've tried multiple browsers. No cigar.

christof
Apr 7, 2012, 02:34 PM
It's been well over one week. I've been logged out of all browser clients and haven't logged in until today. I reset all cookies and caches on all browser clients. I made sure I'm running the latest versions of every browser client. I still can't upload photos and still encounter the same "multiple windows" error.

arn
Apr 7, 2012, 02:52 PM
It's been well over one week. I've been logged out of all browser clients and haven't logged in until today. I reset all cookies and caches on all browser clients. I made sure I'm running the latest versions of every browser client. I still can't upload photos and still encounter the same "multiple windows" error.

Can you hit me up on AIM? My aim is "chaosmint"

arn

SkyBell
Apr 7, 2012, 06:52 PM
OT, but Arn, just wanted to comment how brave you are for having your AIM available on this site so openly. :p

mscriv
Jul 3, 2012, 09:58 AM
Hey everyone,

I seem to be having difficulty uploading pics as well. I tried multiple times last night and it will let me browse to the jpeg file on my computer, but simply won't upload. I double checked to make sure the file is within the size requirements and it was. There was no pop up box, no error message, nothing. The upload button will press down, but nothing ever happens, the file doesn't load into the que. :confused:

Comeagain?
Jul 3, 2012, 03:49 PM
Hey everyone,

I seem to be having difficulty uploading pics as well. I tried multiple times last night and it will let me browse to the jpeg file on my computer, but simply won't upload. I double checked to make sure the file is within the size requirements and it was. There was no pop up box, no error message, nothing. The upload button will press down, but nothing ever happens, the file doesn't load into the que. :confused:

Have you tried the usual vb troubleshooting stuff? Clear cache, etc?