PDA

View Full Version : 3ds to kmz help!




Stenberg82
Jun 28, 2012, 03:00 PM
Hello!

I have a problem I could use some help with. In my job we are building a 3d model of my city using Autodesk 3ds. We are adding textures to the buildings also. It has been decided that this model of the city is going to be used in a internet based 3d map software. The issue is that we need the model to be in kmz format (like google earth) to be able to work. Is there a way to export a 3d studio building with textures to the .kmz format? like a plugin or something? Any help in this question would be really helpful!



YESimBLUNTED
Jun 29, 2012, 08:49 AM
A quick google search came up with using Sketchup as your converter. Import 3ds into sketchup and export to .kmz.

Stenberg82
Jul 3, 2012, 02:30 AM
Yes I found that answer aswell but still Im not getting the textures to show. I have changed the textures filename length also since that seemed to be one possible problem but still no luck.