PDA

View Full Version : applescript prompts to run




Zeke D
Jul 23, 2012, 05:27 PM
So I click on an applescript saved as application, and it prompts to run the script. I want to just click on the script and have it do it's thing.



kryten2
Jul 23, 2012, 06:00 PM
Did you check Startup Screen? Also make sure you're not holding the Control key down when running the application.

Zeke D
Jul 23, 2012, 07:21 PM
nope on the control key. Startup screen? what's that?

kryten2
Jul 23, 2012, 08:35 PM
See attachment.

Zeke D
Jul 23, 2012, 09:50 PM
Yep That was the issue.