PDA

View Full Version : Bank of America online problems




pixpixpix
Jul 27, 2012, 06:37 PM
After I installed OS 10.8 yesterday I went to www.bankofamerica.com today for online banking (Goole Chrome beta/Mac Pro) and got a message that there had been "too many unauthorized attempts to access my account".

The online system locked me out and I had to request an authorization code via email, then pick a new sitekey and security questions. The account looked fine once I got there.

I called Online Banking Suport and the agent said that they had no record of my account being locked or any unauthorized attempts to access the account.... and that this was the second call she had had today with the same problem from a customer on a Mac who had upgraded their operating system.

It all works for me now, but it seems like something odd happened.

Anyone else see this?



voidpresence
Jul 27, 2012, 06:39 PM
simple: don't use Bank of America, they are evil.

Dragoro
Jul 27, 2012, 06:41 PM
Ive had no probs with their site, myself.

kodeman53
Jul 27, 2012, 06:43 PM
After I installed OS 10.8 yesterday I went to www.bankofamerica.com today for online banking (Goole Chrome beta/Mac Pro) and got a message that there had been "too many unauthorized attempts to access my account".

The online system locked me out and I had to request an authorization code via email, then pick a new sitekey and security questions. The account looked fine once I got there.

I called Online Banking Suport and the agent said that they had no record of my account being locked or any unauthorized attempts to access the account.... and that this was the second call she had had today with the same problem from a customer on a Mac who had upgraded their operating system.

It all works for me now, but it seems like something odd happened.

Anyone else see this?
It is much more likely that the POS browser Chrome caused both problems BoA were called about not 10.8.

kamuix
Jul 27, 2012, 06:47 PM
upgraded to 10.8 and able to use boa via safari with no problems.

pixpixpix
Jul 27, 2012, 06:47 PM
It is much more likely that the POS browser Chrome caused both problems BoA were called about not 10.8.

Well I've used online banking for many years and didn't do a browser upgrade, so I can't see what could have caused such a problem. It could however be a server-side problem

kodeman53
Jul 27, 2012, 06:52 PM
Well I've used online banking for many years and didn't do a browser upgrade, so I can't see what could have caused such a problem. It could however be a server-side problem

Then all their customers would be having problems. Chrome caused kernel panics when the new MBAs came out. Perhaps it is causing problems with secure sites.

ugp
Jul 27, 2012, 07:07 PM
simple: don't use Bank of America, they are evil.

All of our problems are now solved. Thank you.

On a side note I have not experience this problem with them.

Macman45
Sep 17, 2012, 12:03 AM
I dont have a current account with them, but I do have a BOACC credit card to take advantage of the Amazon points...I logged in after I read this post..No problems there.