PDA

View Full Version : Auto correct doesn't work anymore, please help




Aluminum213
Jul 28, 2012, 10:10 AM
it still underlines incorrect words but doesn't autocorrect like it used it. For example: ipad, iphone, ipod, aren't automatically changed to iPad and still have the underline

when I right click autocorrect is checked under the spelling and grammar



ZacNicholson
Jul 28, 2012, 10:17 AM
go into settings and make sure it looks like this

Aluminum213
Jul 28, 2012, 01:01 PM
With the exception of the "teh" option, which I don't have, it's exactly like that

Ddyracer
Sep 4, 2012, 08:55 PM
I have the same problem. Same settings as well. I did disable it in lion via Terminal i guess the OS got confused.