PDA

View Full Version : bootcamp - is it working with lion? (windows)




iOrbit
Jul 28, 2012, 10:58 AM
iv installed mountain lion, i would like to know if i can run windows in bootcamp with it? im aware some are having issues with parallels?



pragmatous
Jul 28, 2012, 11:04 AM
There's an update for parallels 7 so install that first. At least I did. Parallels ran fine after that. You will have to initially start parallels and go into coherence mode before that folder with the windows apps on the mac toolbar will work.

If you have any other version I'm not sure. I guess try using google?

iv installed mountain lion, i would like to know if i can run windows in bootcamp with it? im aware some are having issues with parallels?

iOrbit
Jul 28, 2012, 11:28 AM
There's an update for parallels 7 so install that first. At least I did. Parallels ran fine after that. You will have to initially start parallels and go into coherence mode before that folder with the windows apps on the mac toolbar will work.

If you have any other version I'm not sure. I guess try using google?

so parallels 7 works with ml with the update? cool

bootcamp is more important for me, i want to game!

iReminisce
Jul 28, 2012, 11:44 AM
so parallels 7 works with ml with the update? cool

bootcamp is more important for me, i want to game!


Boot camp works fine for me. Im actually posting from my boot camp now, playing SWTOR.

iOrbit
Jul 28, 2012, 01:45 PM
Boot camp works fine for me. Im actually posting from my boot camp now, playing SWTOR.

thanks i'll go ahead and install it when i get my ssd!