PDA

View Full Version : Should browsing versions mount time machine?




sananda
Jul 28, 2012, 07:31 PM
I upgraded from Snow Leopard so I'm trying Versions for the first time. When I click "Browse All Versions" in Pages my Time Capsule backup mounts. I thought Versions didn't use Time Machine.



brand
Jul 28, 2012, 08:03 PM
Should browsing versions mount time machine?

Yes

sananda
Jul 28, 2012, 08:11 PM
Thanks!