PDA

View Full Version : Got a 13" Air with ML/Safari 6, try this....




shorn
Aug 1, 2012, 04:59 AM
I have a feeling this is a bug on all MBA 13" models running ML & Safari 6.

Go to Twitter Bootstrap (http://twitter.github.com/bootstrap/base-css.html#forms) site, and have a look at the buttons, and form elements.

Are yours missing the right hand borders on some elements like this....

It might not happen on these exact element, but check the right hand border of all inputs, boxes and buttons.

http://f.cl.ly/items/2w171s0N3a2F1X041T3v/Screen%20Shot%202012-07-29%20at%2023.02.12.png

This is just an example, but its happening across all sites on the net.

Interested to see how many have the same problem, and if you do please report it to Apple to help ensure it gets fixed!



Seamaster
Aug 1, 2012, 05:57 AM
Looks fine on my 13" running ML/Safari 6.

http://i45.tinypic.com/6f6tlz.jpg

EDIT: Maybe not...

http://i50.tinypic.com/2rcpw5i.jpg

kodeman53
Aug 1, 2012, 06:28 AM
When I scrolled down initially, everything looked OK. When I scrolled back up, some of the right borders disappeared.

KPOM
Aug 1, 2012, 06:37 AM
On my 11" most of the boxes looked fine, but when I scrolled back up, some of the boxes were "cut off" as you note. However, when I click on the boxes the borders reappear. It looks like a bug in how Safari is rendering them.

shorn
Aug 1, 2012, 07:03 AM
Yep, thats the same thing. More pronounced on the bootstrap site, as its all about the elements, but is happening on all sites.

Defo a problem with Safari, and not the machine, as Chrome renders all the elements correctly.

I guess a lot of people can live with it, but as I'm doing a bit of web development, i'm finding it extremely frustrating!

shorn
Aug 6, 2012, 03:19 AM
Its even breaking the good ol MR homepage!

See the line between the word support in the title and the funky looking left hand corner.

http://f.cl.ly/items/040K3L0e44173f3K2R08/Screen%20Shot%202012-08-06%20at%2009.16.56.png

discoian
Dec 24, 2012, 08:51 AM
Still having these problems with v6.02 of Safari...anyone else?

robvas
Dec 24, 2012, 10:02 AM
What browser add-ons etc do you have installed?