PDA

View Full Version : Battlefield 3 on MBA




FatGuy007
Aug 4, 2012, 09:10 AM
I saw youtube videos of the 2012 MBA running battlefield 3 on bootcamp over 30fps. Is it true that you can do this without damaging your cpu or gpu? I know that the MBA is not solely for gaming but from time to time you just want to have some fun.

EDIT: This was the video I was talking about http://www.youtube.com/watch?v=S-hSeXvznwY



miles01110
Aug 4, 2012, 09:13 AM
Is it true that you can do this without damaging your cpu or gpu?

Generally you can use your computer without damaging your CPU or GPU regardless of what kind of computer it is. That video doesn't tell you a whole lot anyways. At several points it looks choppy, and you can't tell what the settings are (maybe it's listed in the comments, but I didn't go past the first page of them).

FatGuy007
Aug 4, 2012, 09:19 AM
Generally you can use your computer without damaging your CPU or GPU regardless of what kind of computer it is. That video doesn't tell you a whole lot anyways. At several points it looks choppy, and you can't tell what the settings are (maybe it's listed in the comments, but I didn't go past the first page of them).

800x600 AA off and some medium and some low.
But its a suprise a laptop that thin can at least run a game that big.

miles01110
Aug 4, 2012, 09:21 AM
But its a suprise a laptop that thin can at least run a game that big.

Ok. Different people have different thresholds.