PDA

View Full Version : Anyone having problems with Messages?




VolceOntra
Aug 9, 2012, 06:32 PM
I searched and checked out of couple threads, couldn't find something like this:

First time, it shows an error with an exclamation point. Regardless of who I sent it to and regardless if the message is just plain text, picture, or video.
2nd time, it sends just fine.

This is only a problem under ML and everything is normal on iOS.

Any ideas/suggestions?



paul117
Aug 9, 2012, 10:31 PM
i sometimes get this on my mac and iphone and ipad.... usually caused by my internet connection when my speed gets slowed from going over my limit.... i also have other issues like when i start my computer and messages starts it will quit with an error or i will simply have issues sending and receiveing files.

heydrew
Aug 9, 2012, 10:40 PM
Yes.
About 12 hours ago my messages stopped going through on both my iPhone and my macbook. I just get the generic: "Your Message Could not be Sent"

thasan
Aug 10, 2012, 02:30 AM
Yes.
About 12 hours ago my messages stopped going through on both my iPhone and my macbook. I just get the generic: "Your Message Could not be Sent"

maybe its still the old problem? u know...if u clear all the previous messages, things used to get better in the old imessage.

Skoopman
Aug 10, 2012, 03:35 AM
Messages worked fine for me after I upgraded to ML. I did a clean install and now it doesn't work anymore. I can send an iMessage to a clients iPhone, but not to his Mac. I just get the exclamation mark. Weird.. Tried to change my password, used a VPN and the Google DNS, nothing works.