PDA

View Full Version : Civilization V MBA




jmfel1926
Aug 10, 2012, 05:16 PM
Hello does anyone know if civilization v plays on MBA 11'' 2012 ?



Panini
Aug 10, 2012, 06:18 PM
My friend plays it on his 13" (1.8ghz) without a problem on low settings.

If you get the 2.0ghz i7 upgrade, I don't see why you couldn't run it at at least medium and get 35+ fps since you also have a smaller screen res.

miles01110
Aug 11, 2012, 12:06 AM
It plays fine in the early game, but after you've revealed more of the map it'll slow down.

forum user
Aug 11, 2012, 05:53 AM
The fan might be a bit annoying. Consider you go from "never-haring-a-thing" to the fan being on all the time while playing.