PDA

View Full Version : Need help with Monster iTV Link for iBook




Bowser
Sep 26, 2005, 09:10 PM
I bought an S-video monster iTV Link for my iBook yesterday so I could watch movies on my tv from my computer. It worked fine yesterday, but today it simply won't work. I get sound, but I cant get any video. I have tried plugging it into different inputs in the TV, but it still doesnt work. Does anyone know what I am doing wrong? I have tried pressing Detect Display in the settings, but it doesnt. what the hell is going on....



rebhaf
Oct 5, 2005, 06:17 AM
I bought an S-video monster iTV Link for my iBook yesterday so I could watch movies on my tv from my computer. It worked fine yesterday, but today it simply won't work. I get sound, but I cant get any video. I have tried plugging it into different inputs in the TV, but it still doesnt work. Does anyone know what I am doing wrong? I have tried pressing Detect Display in the settings, but it doesnt. what the hell is going on....

Almost the same problem here. In fact, if I take the audio output plug out of the iBook, the video works fine. But as soon as I plug it back in, the image practically disappears (it pops on and off but I can barely see anything). As is the case with all the third-party products they sell, nobody at the Apple Store can help me. And I went on Monster's website but all it gives me is a phone number that no one answers.

Another thing I found weird (but am not sure if this is related)... of the four AV channels on my TV, the AV4 is the only one that sort of shows an image. Is this normal?

Any advice would be much appreciated.