PDA

View Full Version : FS: Linksys Cable Modem


KittenKrusher
Sep 27, 2005, 07:08 PM
My uncle gave me this but I already have my own modem and have no use for it. I believe it is used because it is opened and it doesn't look like it was packed by Linksys. I don't know what it's worth so just offer some prices. Shipping will be $7.

jayeskreezy
Oct 1, 2005, 01:26 PM
My uncle gave me this but I already have my own modem and have no use for it. I believe it is used because it is opened and it doesn't look like it was packed by Linksys. I don't know what it's worth so just offer some prices. Shipping will be $7.

how much are you asking?

KittenKrusher
Oct 1, 2005, 07:47 PM
Is $30 a lot?

w_parietti22
Oct 1, 2005, 08:40 PM
^^^

Is it used or new?

rainman::|:|
Oct 1, 2005, 09:19 PM
Do you know which revision it is? It should say somewhere on the box, if not it says on the modem itself... should be 1, 2, 3 or 4. If it's version 1 or 2, and your cable companies push the 1.0.6 firmware (which many do), the modem will drop connections when running at high bandwidth. Little bug that makes me so mad at Linksys! :mad: ;) :D

KittenKrusher
Oct 1, 2005, 10:24 PM
^^^

Is it used or new?

Used

KittenKrusher
Oct 1, 2005, 10:24 PM
Do you know which revision it is? It should say somewhere on the box, if not it says on the modem itself... should be 1, 2, 3 or 4. If it's version 1 or 2, and your cable companies push the 1.0.6 firmware (which many do), the modem will drop connections when running at high bandwidth. Little bug that makes me so mad at Linksys! :mad: ;) :D

From the picture I posted it looks like its Version 2.