PDA

View Full Version : processor upgrade on 13'' MBA




brolosopher
Jan 2, 2013, 11:40 AM
Why is there no option to upgrade to the i7 processor on the 13'' MBA, they allow you to do so on the base model at 11'' but not at 13? Am I missing something?



wolfpuppies3
Jan 2, 2013, 12:25 PM
Yes, you are missing something. I have that processor in my 13" MBA.

rebby
Jan 2, 2013, 12:27 PM
Neither base model allows you to upgrade the processor. Choose the 256GB 13" model and you can upgrade to the i7.

Mrbobb
Jan 2, 2013, 01:50 PM
Don't call it an "upgrade" as if you can do it AFTER u get bored with it.

U order the i5 or the i7 and ur done after the 30 days return period.