PDA

View Full Version : Close icon by certain folders




Silvereel
Jan 4, 2013, 09:59 AM
Alright, I just got a new iMac yesterday. This is my first encounter with OS X, and although I consider myself a pretty technical person, I'm a total noob with this.

I was importing some files from my old Windows system last night, and I noticed that the folders I imported how have a little close icon in the top left corner (an 'x'). The files I've created on my iMac don't look like this, and I'm wondering what the difference is. I did a check on Apple's site and looked through their Finder demos (I'm not really having any problems navigating - it's really simple, and sure beats the confusing mess that is internal Windows), but I didn't see anything that looks like this. Chances are I'm just phrasing it wrong. Does anyone know what this means? Sorry if its a really simple question :p



Ryan.Tanner
Jan 4, 2013, 10:11 AM
Can you post a screenshot?

In OSX, do Cmd+Shift+3 or Cmd+Shift+4 (to select an area to screenshot).

iWaiting
Jan 4, 2013, 10:49 AM
Alright, I just got a new iMac yesterday. This is my first encounter with OS X, and although I consider myself a pretty technical person, I'm a total noob with this.

I was importing some files from my old Windows system last night, and I noticed that the folders I imported how have a little close icon in the top left corner (an 'x'). The files I've created on my iMac don't look like this, and I'm wondering what the difference is. I did a check on Apple's site and looked through their Finder demos (I'm not really having any problems navigating - it's really simple, and sure beats the confusing mess that is internal Windows), but I didn't see anything that looks like this. Chances are I'm just phrasing it wrong. Does anyone know what this means? Sorry if its a really simple question :p

do they have a progress bar as well as the cross in a circle

the cross is the stop copying clickable

there is a bug that causes this ,shut down and restart it should fix it

Silvereel
Jan 4, 2013, 11:34 AM
do they have a progress bar as well as the cross in a circle

the cross is the stop copying clickable

there is a bug that causes this ,shut down and restart it should fix it

That'd be it, thanks. This is what I thought at first, but when it didn't disappear once they were finished copying I thought it might be something else. Thanks!