PDA

View Full Version : Help, Hotline won't open in native OS X mode!


grrr223
Jan 21, 2002, 09:13 AM
Hotline client 1.8.5 is a carbonized app that should be able to run natively under OS X. I had it running that way before x-mas break, but when I came back, I decided to reinstall OS X for the hell of it, and now it only opens under classic. And this pisses me off because it is the ONLY app I use regularly that doesn't run natively. I know that Hotline is going through some legal troubles, and downloading it isn't the simplest thing to do, but does anyone have a link to a copy of it that they know runs natively, or is there something I need to do to keep it from opening up in classic mode? Thank you.

whfsdude
Jan 21, 2002, 09:32 AM
I wish I could help you but I can I don't use HL :rolleyes: You might want to check out http//www.carracho.com It's a lot better and it's mac only ;)

eyelikeart
Jan 21, 2002, 11:17 AM
not sure....u will probably just have to suffer through downloading it again...

funny though....when I downloaded Hotline for X, when I went to install it, Classic launched so I could install it for X....weird :eek:

grrr223
Jan 21, 2002, 01:23 PM
The installer is written in classic, it is a classic application, but it is carbonized, so it should run natively in OS X, correct? I'd use carracho except that there are a few servers that I rely on that are on hotline. I never had as good a success with carracho as with hotline for some reason.

evildead
Jan 21, 2002, 01:33 PM
When you reinstalled OS X the permissions may have been reset for Hotline X. Or the user or group that owns it may not exist anymore.

grrr223 is right... the installer it classic but the app is carbon. You will proabably need to reinstall it if you dont know how to fix the permissions (if thats the problem) I like Carracho better my self. Better app and better community.

eyelikeart
Jan 21, 2002, 01:42 PM
yeah it's weird.....it works fine though....

mac15
Jan 21, 2002, 05:58 PM
use pitbull pro is works fine mine