PDA

View Full Version : Sparkle Error




DavidBlack
Mar 25, 2013, 07:39 PM
I am trying to add sparkle to my app I followed the instructions carefully but I am getting this in the debug area:

dyld: Library not loaded: @loader_path/../Frameworks/Sparkle.framework/Versions/A/Sparkle
Referenced from: /Users/sonee1 1/Library/Developer/Xcode/DerivedData/123-aicccnyegmegbigqfrfpcdqdgohf/Build/Products/Debug/123.app/Contents/MacOS/123
Reason: image not found



Sonnestah
Mar 25, 2013, 07:44 PM
console gives you a good hint

have you imported sparkle into your header?

DavidBlack
Mar 25, 2013, 08:08 PM
console gives you a good hint

have you imported sparkle into your header?

Yea thanks but never mind i fixed it sorry to waste your time