PDA

View Full Version : Any way to move desktop 1?




noiseordinance
Apr 10, 2013, 11:31 AM
Hey y'all. I usually make use of a desktop, as well as full screen email, Safari and iTunes. I was thinking it would be nice to have my desktop and 3-finger swipe right to go to mail, and to the left to go to Safari and iTunes. However, I've noticed I can't move desktop one; it's fixed to the left. Is there any mods that get around this? I know it sounds nitpicky, but it'd be nice to not have to swipe three times to get to my furthest right workspace. #firstworldproblems



Krazy Bill
Apr 11, 2013, 11:56 AM
No. Can't relocated Desktop 1. You'll have to muster the strength for the extra swipe.

talmy
Apr 11, 2013, 02:49 PM
Create a second desktop and work from that (don't use desktop 1). Then you can put a fullscreen desktop on the left and another on the right.