PDA

View Full Version : Is it there a Control Center 3G toggle?


Sone3D
Jun 10, 2013, 04:32 PM
This...

chrf097
Jun 10, 2013, 04:34 PM
No.

msuman
Jun 10, 2013, 04:35 PM
I would hope the toggles are customizable.

scaredpoet
Jun 10, 2013, 04:41 PM
The 3G toggle is customizable... by the carrier.

Trinity
Jun 18, 2013, 04:23 PM
:( seems that we'll have to keep jailbreaking, the 3G toggle is the one I use more frequently to save battery